Vad var jag egentligen innan denna personliga skönhetsklinik?

Nej, den frågan ställer jag mig ofta faktiskt. Vad gjorde jag innan jag kom i kontakt med Citylaser och deras fantastiska sätt att jobba mot sina kunder. Deras sätt att se på hela situationen är att de tror att du kommer till deras klinik i hopp om att förbättra, förändra eller helt enkelt vässa till något för att på så vis få en bättre känsla inom dig. Just denna inställning tycker jag till en början är helt fantastisk eftersom att man gärna vill ha förståelse i sina komplex. Man vill att någon säger, jag förstår vad du menar, men vi kan göra så här för att få ett resultat som är mer likt det du vill.

De jobbar på ett personligt sätt som gör att man känner sig väldigt trygg i allt vad de tar sig för. Oavsett om det bara är ett litet ingrepp eller en större operation så kan man gå dit utan en klump i magen och som ändå gör att man känner att man blir nöjd. Det är viktigt att också prata med kliniken om sina förväntningar så att Citylaser i sin tur kan ge dig en så klar bild som möjligt redan innan ingreppet är gjort. Man vill ju liksom dels veta vad man betalar för men också vad man kan förvänta sig efter eventuellt ingrepp.

Läskigt men tryggt

Ja, första gången jag var på Citylaser så kändes det läskigt men tryggt. Läskigt för att jag aldrig gjort något liknande innan men samtidigt tryggt eftersom jag fått en så bra introduktion redan innan jag kom dit. Går du i tankarna om att göra eventuellt skönhetsingrepp för att skapa en bättre känsla inom dig så tveka inte på att kontakta Citylaser så är jag säker på att du kommer känna dig trygg.